Jednoduchý dotaz

Volhejn zeptal se před 2 týdny

Zdravím a mám dotaz-radiem řízené hodinky když ztratí signáltak pokračují v chodu pomocí qartz strojku?podotýkám že je nemám, jen mě to zajímásám jsem přešel na mechanické hodinky STEINHAUSERpo všech těch bateriových,a solárních,,, Seikoprotože na stará kolena si více vážím analogových produktůi klasického hod.strojku,,i když vím že jsou asi také ve velkém vyráběnykdesi v jednom závodě,a odtamtud se asi montují do různých značek.přesto jsem za né rád,a vracím se do školních let,kdy hodinky PRIM jsem natahovalkaždé ráno cestou do školy.,,,jestli nevadí má delší zpráva,,tak vás všechny zdravím a přeji přesný časa ten je Atomový Zbyněk Volhejn Praha-4

Štítky dotazu:
1 Odpovědi
Jiří Štencek Personál odpověděl před 2 týdny

Dobrý den, pane Volhejne,

děkujeme za váš dotaz.

Ano, hodinky i po ztrátě signálu dále půjdou přesně a budou v chodu. Jakmile bude zase signál dostupný, tak se synchronizují / opraví případnou odchylku a běží dál. Troufám si ale tvrdit, že byste výpadek přijmu signálu nepoznal, protože hodinky Citizen jsou tak přesné, že k žádnému opožďování nebo předbíhání nedojde.

Přeji i vám vše dobré a to nejen přesný čas

S pozdravem Jiří Štencek

Autorem publikovaného příspěvku je Volhejn. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.