Teploty stoupají, proto v Helveti pořádně ochlazujeme ceny

Léto se blíží, teploty stoupají, je čas dovolených a třeba i čas na nové hodinky, které vezmete sebou za dobrodružstvím. No a jelikož finance v dovolenkovém období nenávratně mizí, rozhodli jsme se vám ulevit alespoň my, a to snížením cen na hromadu hodinek až o 50 % 🙌🏻. Teď už vám nic nebrání udělat si radost nejen skvělou dovolenou, ale i novými hodinkami a strávit nezapomenutelné léto.

Abychom vám usnadnili výběr v té záplavě slev, vybrali jsme pro vás pár tipů na hodinky, které opravdu stojí za to – ať už slevou, výbavou nebo obojím. Pojďme na to.

Obsah článku

Alpina Alpiner 4 Automatic AL-525GR5AQ6B

Abecedně nás nečeká na prvním místě nic jiného, než všem známá Alpina. Nenechte se zmást jménem značky. Nejenom na hory, ale i k bazénu je tento nenápadný model vhodný. No a pokud vezmete Alpinery do džungle (i té velkoměstské), tak díky své magicky zelenkavé barvě zapadnou a budou oddaně sloužit.

Antimagnetické, nárazuvzdorné, vodotěsné a z nerezové oceli, to je koncepce 4, která je hrdě vyražena na ciferníku. Díky skvěle provedenému pouzdru i přes svůj průměr 44 mm padnou na většinu pánských zápěstí. Cena se po slevě 30 % usadila na 29 050 Kč.

Ball Engineer II Green Berets COSC NM2028C-L4CJ-BK

Ball ve slevě a ještě s přesností, splňující normu COSC? U nás bez problému. Tento model navíc využívají i speciální jednotky zelených baretů, a to je jistota, že na hodinky bude spoleh. Temně černé titanové pouzdro o průměru 43 mm a výšce 12,45 mm je doplněno o stylový kožený řemen.

Nenechte se zmást designem, zelené barety v noci září díky trigalight kapslím jako vystřelená světlice a nebude tak problém odečíst čas i v době podvečerní, či v útrobách nepřátelského území. Na tomto modelu nyní ušetříte necelých 17 000 korun, a to už stojí za to! Aktuální cena po slevě 30 % modelu je 39 270 Kč.

Bulova Aerojet 97B154

Pokud vaše léto bude v pracovním nasazení, není nad oblekové hodinky (jak oblekovky poznáte, jsme psali v článku zde). Aerojet se hlásí o slovo s novou cenovkou 5 520 Kč po slevě 20 %. Tyto elegány o průměru pouzdra 39 mm budou přívětivé na každé zápěstí. Kombinace rose-gold pouzdra s šedým ciferníkem zase bude univerzální ke všem outfitům. Díky svému noblesnímu vzezření obstojí i na vysoce formální úrovni.

Ani o přesnost se zde nemusíte starat, o tu se stará osvědčená Miyota 9U13-00A s odchylkou + – 15 sec / měsíc. Hodinky navíc díky 37 g spadají do lehké váhy, a to se v horkém počasí náramně hodí.

Bulova Ladies‘ Dress 97L151

V našem výběru samozřejmě nezůstanou ochuzeny ani dámy. Rose-gold povrchová úprava rozjaří nejedno dámské oko a jiskřičku doplní ještě jemně gilošovaný ciferník s paprskovým vzorem, ve stejném barevném provedení.

Bateriový strojek zaručuje přesnost a bezúdržbovost a krom občasné výměny baterie (z pravidla každé dva roky) se o nic nemusíte starat. Jednoduché ručky jsou doplněny i luminiscencí, která usnadní odečet času po západu slunce. Drobnější 28mm pouzdro pak zaručuje pohodovou nositelnost na většině ženských ruček. Cena modelu je nyní po slevě 20 % 4 240 Kč.

Casio G-Shock GM-6900G-9ER Metal Bezel 6900 Series 25th Anniversary

Co by to bylo za výběr bez G-Shocků? Proto raději hned sahneme po legendárním modelu GM-6900. Tato zlatavá limitka se již chystá do důchodu a nebude ji lehké sehnat. K tomu připočtěte 21% slevu a za výslednou cenu 5 299 Kč máte jasnou volbu na letní radovánky všeho druhu.

Můžete se s nimi potápět, dovádět na pláži, stopovat časy, přepínat mezi časovými pásmy a k tomu vás ráno probudí několik budíků. A díky odvážné barevné kombinaci je na vaší ruce nikdo nepřehlédne.

Certina DS Action GMT Powermatic 80 C032.429.18.041.00

I stálice Certina se u nás v Helveti nestydí slev a naším favoritem se stává akční pepsina se čtyřmi ručkami. Ta čtvrtá bude ukazovat duální čas – hodinky jsou tedy jako dělané na přelety mezi destinacemi.

Díky DS technologii se nezalekne nárazů, ani vody a námořnický Nato Strap z recyklovatelných materiálů zaručí skvělou nositelnost v parném počasí. Safírové sklíčko pak důstojně ustojí vaši dovolenou na písečné pláži a skvělý Powermatic 80 zase bezproblémový chod a nadstandardní rezervu chodu 80 hodin. Za cenu 18 823 Kč po slevě 30 % není co řešit…

Certina DS Caimano Powermatic 80 C035.407.11.037.00

Vybrat dámské hodinky není jednoduché. Ještě těžší je výběr mechanických hodinek, které budou líbivé, ale přesto odolné a co nejvíc bezúdržbové. Nezbývá než vsadit opět na Certinu. Ta totiž jako jedna z mála nabízí již v základní výbavě 100 m vodotěsnost a odolnost je její druhé jméno. Nemusíte se tak bát, že si do vody zapomenete sundat hodinky. Caimano to rozhodně ustojí.

Klasikou je pak osvědčený Powermatic 80 s 80hodinovou rezervou chodu a skvělou přesností. Naprosto přehledný ciferník padne jako ulitý do ocelového, leštěného pouzdra, které díky ergonomickému tvaru padne jako ulité na dámské zápěstí. S aktuální cenovkou 13 193 Kč po slevě 25 % je zakoupíte jen u nás v Helveti.

EDOX CO-1 Carbon Chronograph Automatic 01125-CLNBUN-NINBU

I High-Tech hodinky si můžete pořídit za super peníze. Řekněte sami – 30% sleva ve výši 25 770 už stojí opravdu za to! Za 60 130 Kč může vaše zápěstí zdobit originální karbonové pouzdro sportovního modelu od zavedené značky.

Hodinky pak najdou uplatnění jak v městském životě, tak v tom profesionálním – s voděodolností 500 m můžete probádat divoké vody, ať jste kdekoliv, a u toho si ještě stopovat čas. Jisté je, že tento kousek na vaší ruce jen tak někdo nepřehlédne.

MeisterSinger Bell Hora BHO908

I 10% sleva může dělat hezké číslo, pokud se jedná o dražší hodinky. Meister Singer kromě jedné ručky nabízí ještě zvukový doprovod, v podobě cinknutí v celou hodinu. Tuto neobvyklou, ale hodinářsky ceněnou, komplikaci můžete mít již za 91 800 Kč. Originální kousek nabízí ocelové pouzdro o průměru 43 mm, safírové sklo a oblekovou voděodolnost 50 m. Kalibr MS Bell je upraven na základech Sellita SW200.

Stále váháte?

Pokud jste nevybrali z uvedeného seznamu, nevěste hlavu. Na našem e-shopu se aktuálně nachází něco přes 450 hodinek, z nichž více než 300 můžete mít druhý den doma. U některých jsme šli z cenou až na samotné dno. Nic však netrvá věčně a zásoby se tenčí, proto vybírejte důsledně, ale rychle. Kdybyste se netrefili, máte i tak skoro celé léto na rozmyšlenou a nenošený kus můžete bez problémů vyměnit, nebo vrátit.

Budeme moc rádi, když s námi budete sdílet v komentářích zážitky z cest s vaším novým kouskem na ruce 🙂.

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *