Pozdrav z mise od Luminox BEAR GRYLLS Survival Master Series

Z testu se nám vrátily hodinky Luminox Bear Grylls Survival Master Series v referenci XB.3745. A věřte, že tohle testování nebylo nic ve stylu kancelářského potápění nebo „výšlapů“ v městské džungli. Právě naopak – na zahraniční misi je totiž vzal náš fanoušek Oto. A z toho jsme nadšení, protože tady se Luminoxy setkaly se vším, na co je při výrobě připravovali. Čím si hodinky prošly, v čem obstály a co by zasluhovalo přeci jen doladit, zjistíte v článku. A Otovi patří velký dík nejen za sdílení zkušeností, ale i za všechny fotky, které během testování pořídil.

Co je tenhle survival nástroj zač?

Modelová řada Bear Grylls vznikla ve spolupráci s Edwardem Michaelem Gryllsem, který v posouvání hranic možného a nemožného rozhodně nezahálí. Pod jeho taktovkou proto vznikly extra odolné hodinky, které jsou mimo jiné vybaveny i odnímatelným kompasem. Takže stačí vedle na zápěstí připnout nějaký ten paracord a můžete vyrazit snad i nazí kamkoliv… Ano, děláme si srandu, ale to spíš proto, že dobrá nálada je další z podmínek úspěchu jakékoliv výpravy. Zajímavosti o této modelové řadě jsme psali zde: Hodinky Luminox Bear Grylls.

Následující seznam vám dá základní přehled o funkcích:

  • Materiál sklíčka: Safír s antireflexem
  • Hmotnost: 104 g
  • Voděodolnost: 300 m
  • Materiál: plast
  • Materiál pouzdra: karbon
  • Jednosměrně otočná potápěčská luneta
  • Luminiscence: Trigalight (tritiové zelené a oranžové trubice)
  • Datum, stopky (1/100 sec.), kompas
  • Korunka: šroubovací

Co všechno testování obnášelo?

Hodinky v rámci reálné zahraniční mise prošly obtížným terénem a musely obstát i za ztížených podmínek, tedy hlavně v noci a za deštivého počasí, které přináší i všudypřítomné bahno. Kdokoliv, kdo má povědomí o práci vojáků, policistů a dalších profesí, které vyžadují pohyb v terénu, ví, že jejich výbava musí být instantně připravená k použití. A odolnost i snadné ovládání a přehlednost série Bear Grylls jsou z tohoto důvodu víc než na místě.

A jak Oto ve finále hodinky zhodnotil?

Podle informací, které jsme od Oty dostali, hodinky perfektně odolaly veškerému nasazení v terénu. Sami po detailní kontrole můžeme potvrdit, že neutrpěly v podstatě žádné opotřebení a po odborném vyčištění jsou v top stavu. Co Oto zvlášť vypíchnul, byla skvělá čitelnost v noci, nebo za zhoršených světelných podmínek, kterou zajišťují výkoné tritiové trubice. Také to, že přes svou relativní robustnost při práci nijak zvlášť nezavazely. Jediná výtka padla na korunku, která se mírně povolovala i po dotažení.

Přijďte si je vyzkoušet

Modelovou řadu Luminox BEAR GRYLLS Survival 3740 Master series máme kompletně skladem a je k vidění v Holešovické prodejně, kde vám je naši kolegové představí naživo.

Testovací kus je v prodeji -31 %

PRODÁNO! Testovací kousek můžete zakoupit s 31% slevou na našem bazaru za 15990 Kč (-7200 Kč). Mrkněte na Luminox BEAR GRYLLS Survival 3740 Master series XB.3745. Jedinou vadou na kráse je mírně škrábnuté dýnko hodinek (viz fotky na eshopu). Jinak jsou ve velmi dobrém stavu.

Testovaný kus s 31% slevou zakoupíte v našem bazaru. Luminox XB.3745. za 15990 Kč.
PRODÁNO!

Otovi ještě jednou děkujeme a přejeme, aby se mu dařilo nejen v pracovním, ale i osobním životě.

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *