Islandská expedice s Wenger hodinkami

hornstrandir Jako už každý rok se vydáváme do nehostinných krajin a opět navštívíme Island a jeho nejsevernější část Hornstrandir. Minule s námi na Islandu byly hodinky Wenger Racing Team. Následně jsme navštivili podzimní Laponsko s hodinkami Wenger Sea Force, abychom se tam vrátili ještě v zimě s hodinkami Victorinox I.N.O.X.

swiss-military-hanowa-4165-04-007-2Dlouho jsme se rozhodovali, které hodinky by se na Island měly podívat teď a projít tvrdým testem. Na stole leželo několik velmi zajímavých kusů od Wengeru, Traseru, Victorinoxu a následně jsme přidali několik nových Swiss Military Hanowa. A byly to právě nové Hanowy, které jsme vybrali jako nejvhodnější. Mělo jít o model Swiss Military Hanowa 4165.04.007 a jedním z hlavním důvodů bylo právě představení nové značky a zjištění kvality.

Protože jsou ale pro nás nejdůlěžitější vždy naši zákazníci, tak jsme uspokojili velkou poptávku po tomto modelu a i sám kus určený k testování zamířil místo na Island do Havlíčkova Brodu.

wenger-roadster-island-testStáli jsme tak znovu před rozhodování. Tentokrát jsme zvolili osvědčenou značku Wenger a model Roadster 01.0851.117. Jak obstojí na dlouhém treku Islandem se teprve uvidí.

Obsáhlou recenzi přineseme po našem návratu koncem července.

Za tým Helveti.cz – Jiří Štencek, toho času cestovatel

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *