Dodávání hodinek Wenger Sea Force

wenger-sea-force-skladem Co se stane ve chvíli, kdy náš nejoblíbenější a nejprodávanější model výrobce nestíhá dodávat? Zažili jsme to teď s modelem Wenger Sea Force 01.0641.103. Nebyl k dostání dlouhé 2 měsíce, během nichž jsme se snažili dodání urgovat a zároveň utěšovat naše zákazníky.

Společně s distributorem jsme dělali maximum, aby se doba zkrátila. Vymýšleli jsme i jiné alternativy (stejné hodinky s vygravírovaným logem veřejné instituce), nabízeli podobné modely (které se také hned vyprodaly) a dlouhočekajícím zákazníkům posílali každý týden zprávu o stavu objednávky. Několik jsme jich ztratili a to nás vždy velmi mrzí. Byli jsme totiž v situaci, kdy věc nemůžeme nijak urychlit či jinak ovlivnit.

Dnes jsme ale dostali zprávu, že hodinky jsou konečně v ČR a my si je hned zítra můžeme vyzvednout u distributora. Hned ten den je budeme také odesílat a předávat zákazníkům.

Za zdržení se jménem výrobce velmi omlouváme a věříme, že se to již nikdy nebude opakovat. Vždy se u nejprodávanějších modelů dostatečně zásobíme, ale na dvouměsíční výpadek nejprodávanějšího modelu jsme připraveni nebyli. Již pracujeme na zlepšení ve vlastním skladě a jednáme o rychlejších dodávkách hodinek ze Švýcarska.

Pro všechny, kteří čekali s objednávkou na naskladnění hodinek, je nyní nejlepší doba objednávat. Nyní hodinky máme v dostatečném množství a stíháme dodávat. Už nyní se zásobujeme na Vánoce.

Recenze hodinek:

Objednávejte na:

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *