Získali jsme certifikát Garance nákupu

pecet_garance_nakupu_heureka Získali jsme certifikát Garance nákupu. Zařadili jsme se tak mezi nejkvalitnější eshopy na českém Internetu. Tento certifikát společně s již obdrženým Ověřeno zákazníky potvrzuje naši dlouhodobou snahu o poskytování kvalitních služeb orientovaných na zákazníka. Je znát, že důvěryhodnost našich eshopů stoupá a zákazníci se k nám rádi vracejí. To nás stále více motivuje zlepšovat naše služby s ohledem na zákaznický komfort a požadavky.

overeno-zakazniky-heureka Garance nákupu je snaha nákupního rádce Heureka.cz o vyzdvihnutí spolehlivých obchodů, u kterých se nemusíte bát nakupovat. Při nákupu pak Heuréka garantuje vrácení peněz až do výše 10 000 Kč. Každý nákup, který provedete je tak ochráněn touto garancí.

Předpokladem pro získání certifikátu je provozovat kvalitní internetový obchod s certifikátem Ověřeno zákazníky, který je výsledkem hodnocení reálných zákazníků, a vykazovat dlouhodobě špičkové hodnocení.

Tímto bychom chtěli jménem našeho týmu Helveti.cz poděkovat všem našim zákazníků za hodnocení, které nám na Heuréku píšou. Velmi nám to pomáhá a motivuje nás to v další práci.

Za tým Helveti.cz – Jiří Štencek
Eshopy: HodinkyWenger.cz, HodinkyTraser.cz, HodinkyAlfex.cz a HodinkyBoccia.cz.

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *