Výstava hodinek a náš report

Jak se povedla naše první účast na výstavě Hodiny a klenoty 2014? To ukáže až čas, ale naše pocity z výstavy rád sepíši.

Před rokem jsem se výstavou procházel jako návštěvník a nasával atmosféru hodinek. Jakožto prodejce hodinek Traser jsem nemohl nenavštívit stánek Chronoshopu, kde pan Sivek vystavoval své značky a mezi nimi právě Traser. Slovo dalo slovo a spolupráce byla na světě. Rok uběhl jako voda, spolupráce funguje na jedničku a na letošní výstavě už jsme Traser prezentovali společně.

Náš Traser stánek

Náš Traser stánek

Stánek a návštěvníci

Stánek jsme měli přímo naproti vchodu a značka tak byla vidět už po příchodu návštěvníka do areálu. Ve třech vitrínách jsme měli téměř celou kolekci Traser hodinek a nechyběla také ukázka technologie osvitu Trigalight. Návštěvníky unikátní hodinky zaujaly a u naší „kouzelné bedničky“, kde byly hodinky ve tmě a krásně svítily, se zdržovali nejdéle.

Hodinky Traser a technologie Trigalight

Hodinky Traser a technologie Trigalight

Velmi příjemně mě překvapilo, že spousta návštěvníků už Traser značku znala, nebo dokonce byli jejími šťastnými majiteli. Stejně tak návštěva nadšenců do hodinek mě velmi potěšila a stavilo se k nám na stánek také několik členů fóra Chronomagu, kterým tímto za příjemné popovídaní děkuji. Všem ostatním zákazníkům jsme se snažili vysvětlit výhody a obecně jim značku představit a správně zařadit (švýcarské hodinky vhodné pro vojáky a do terénu). Nejčastější dotazy byly na porovnání s Luminoxem, kde spoustu návštěvníků zarazilo, že Luminox technologii osvitu nakupuje právě u mateřské firmy Traseru – společnosti Mb-microtec. Pozitivně vnímaná byla také cena hodinek a hlavně jejich výbava.

Návštěvníci mohli hodinky vyzkoušet

Návštěvníci mohli hodinky vyzkoušet

Soutěžili jsme a rozdávali kupóny

Na stánku jsme také soutěžili a bylo možno vyhrát nožík Traser. Stačilo si tipnout, kolik hodinek Traser vyrobil (psali jsme na blogu) a nebo v aplikaci Traser co nejrychleji poskládat trubice Trigalightu na ciferník hodinek.

Vítězi nožíků se stali:
Jiří Novotný
Pavel Macek
Lukáš Přibyl

Vítězům gratulujeme a nožíky Traser co nejdříve pošleme na jejich adresy.

Dárek, který získal každý návštěvník výstavy, byla sleva 10 % na hodinky Traser. Někteří již této možnosti využili a ostatní mají ještě čas do 31.10.2014.

Poděkování

Tímto bych chtěl moc poděkovat Chronoshopu a jmenovitě panu Sivkovi za příležitost se na výstavě prezentovat. Zároveň děkuji všem návštěvníkům za příjemné popovídání a návštěvu našeho stánku a v neposlední řadě také ostatním vystavujícím, s kterými jsme se rádi seznámili.

Věříme, že se vám výstava líbila a těšíme se na setkání v naší prodejně nebo na některé z dalších výstav.

Fotka s našim slovenským kolegou

Fotka s našim slovenským kolegou

Fotky z výstavy

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *