Traser představil novinky P96 OdP Evolution a The brightest! T1000

Aktualizujeme: 22. 3. 2019 15:49.

Těsně před Baselworldem 2019, kam už se také chystáme, rozeslal Traser mezi své prodejce newsletter s informacemi o připravovaných novinkách. A že jsou to novinky povedené!

Traser P96 OdP Evolution

Novinka Traser P96 OdP Evolution navazuje na úspěšný model Traser Outdoor Pioneer (my jsme si vytvořili speciální edici se safírovým sklem).

Model Traser P96 OdP Evolution následuje požadavky majitelů hodinek Traser: maximální odolnost, skvělá čitelnost za každé situace a jednoduchost. Inspirován svými nositeli, Traser použil pro své hodinky kamuflážní barvy: petrolejová, šedá, černá a zelená.

Kombinace osvitu Trigalight a SuperLuminova

Novinka kombinuje technologii Trigalight (indexy a ručky) a SuperLuminovu (čísla, okruží u indexů) – to znamená, že osvit bude opět velmi zajímavý (SuperLuminova postupně slábne, ale Trigalight svítí stejnou intenzitou pořád).

Skvělou zprávou je osazení safírovým sklem s antireflexní úpravou. Pouzdro pak má v obou verzích (chrono i tříručky) průměr 44 mm a vyrobeno je z materiálu polymer vyztužený skelnými vlákny (glass-fibre reinforcer polymer). Voděodolnost je 200 m a očekáváme, že stejně jako předchůdce, tak i tento model nebude mít šroubovací korunku (navzdory tak vysoké voděodolnosti).

Začátek prodeje: červen 2019 (předobjednávky už nyní)
Cena: od 275 CHF (cca 6500 Kč)

Traser The brightest! T1000

Traser The brightest T1000

Na hodinářském veletrhu Baselworld 2019 se budeme snažit zjistit více nejen o novinkách, ale také o překvapení ve formě akce The brightest! T1000. Traser zde představí k 50letému výročí své mateřské společnosti mb-microtec hodinky s nejsilnějším trigalightem na světe – T1000. Půjde o světový rekord, který si nenecháme ujít!

Pozn.: Už nyní ale víme, že půjde o koncept hodinek a nikoliv o prodejné produkty. Přesto nás zajímá, jak budou hodinky vypadat a třeba někdy.. 🙂

Odhalené foto hodinek Traser The Brightest T1000

Hodinky nesou 318 trubic Trigalightu a jde o světový rekord!

Fotky novinek z Instagramu

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *