Už jsou naše! Podlehli jsme skandinávskému designu hodinek Triwa

Začátek jara se u nás projevil láskou ke švédským hodinkám Triwa. Nejprve jsme po sobě jen tak pokukovali, ale dlouho nám to nedalo a už jsou naše!

Značku Triwa mají na svědomí mladí designéři ze švédského Stockholmu. Založili ji v roce 2007 s úmyslem vyrábět hodinky, které by sami nosili, hodinky s moderním designem pro všechny milovníky nadčasové elegance. Skandinávii proslavil cit pro design, u Triwy jde navíc ruku v ruce s vysokou kvalitou zpracování. Předtím než její tvůrci vypustí jakýkoliv model na trh, musí hodinky projít testy kvality a získat si kladnou odpověď na otázku: „Nosili bychom je?“.

Triwa Niben

Nadčasový skandinávský design hodinek Triwa si nás získal na celé čáře.

Švédský design poháněný japonským soukolím

Hodinky Triwa v sobě kombinují jak klasické prvky, tak pořádnou porci skandinávské nadčasovosti. Základem jsou elegantní ocelová pouzdra a uvnitř najdeme japonské quartzové strojky Miyota. Vodotěsnost se pohybuje mezi 5 a 10 ATM a na ručičkách nechybí luminiscence.

Triwa Rose Skala

Ocelové pouzdro a kožený řemínek – klasika, která neomrzí a pořád jde navrhnout i moderně.

Naprostá většina designových hodinek Triwa spadá do kategorie unisex a dá se nosit kamkoliv a k čemukoliv. Pro sportovně založené nositele nechybí pár sportovněji laděných modelů na praktických nato řemíncích.

Triwa Partisan Lansen

Jednoduchý design na denní nošení doplněný nato řemínkem – Triwa myslí i na sportovce.

Minimalismus v designu i barvách

Barevně se Triwa drží své filosofie nadčasovosti – nejoblíbenější barevné kombinace zahrnují černou, zlatou, bílou a ocelově šedou. Jarní a letní kolekce ale do nabídky pravidelně vnášejí šťavnaté modely hýřící pastelovými i neonovými barvami, které vhodně doplní nebo rozsvítí každý outfit.

Triwa Nevil

Decentní vzhled, žádné zbytečné funkce. Hodinky Triwa jsou jako stvořené pro milovníky nadčasových doplňků.

Designéři Triwy si zakládají na detailech. Ačkoliv své hodinky navrhují v duchu minimalismu a kromě standardní časomíry mají hodinky navíc maximálně stopky, vše je promyšleno do posledního detailu. Důkazem je hra s barevnými kontrasty u většiny modelů nebo řemínky z kvalitní kůže zpracovávané ve švédských koželužnách Tärnsjö.

Ke každým hodinkám Triwa dostanete i vystěžejkovač, pomocí kterého si můžete sami doma vyměnit řemínek a měnit tak vzhled svých hodinek podle nálady.

Helveti.cz je autorizovaným prodejcem a specialistou značky Triwa.

-> Kompletní nabídka hodinek Triwa <-

Modelové řady: Hvalen   Skala   Niben   Lansen   Lansen Chrono   Sort of Black   Nevil   Klinga   Falken

Návody hodinek Triwa

Jak zkrátit náramek u hodinek Triwa

Jak vyměnit řemínek / náramek u hodinek Triwa

Jak nastavit datum na hodinkách Triwa

Jak nastavit čas na hodinkách Triwa

Rádi si čtete naše články? Navštivte také náš e-shop s hodinkami.
Přihlaste se k odběru novinek:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *