Nože, multitooly .. Stávají se z nás nožíři?

Už od založení firmy Helveti s.r.o. uvažuji o vhodném doplňkovém sortimentu k hodinkám. Nikdy jsem nechtěl prodávat šperky, protože šperkařství nerozumím a ač je to dozajista velmi velmi lukrativní podnikání (zlato se kupuje pořád), tak se mu úspěšně bráním. Naopak s noži už koketuji od založení. První nože Wenger jsme dávali jako dárky na eshopu HodinkyWenger.cz a to až tak úspěšně, že se zákazníci ptali i na cizích prodejnách, proč jim k hodinkám Wenger nedají nůž, který k nim patří 🙂

Nože, kleště a jiné tooly

My se teď ke švýcarským nožům opět vracíme a nabízíme je na našem eshopu v sekci Kapesní nože. Ale to není všechno! Multitool kleště Leatherman od nás už možná znáte také. Byl to ten nejdražší dárek, který jsme dávali k hodinkám. Postupně jsme nabízeli Leatherman Wingman a Leatherman Rev. Výběr byl jednoduchý, za dostupné peníze umí hodně muziky. Časem se ale množila poptávka od zákazníků a kamarádů, že by chtěli spíše Wave, Rebar a nebo tenhle a tamten. To už rovnou můžeme přidat celou nabídku, abyste si mohli vybrat 🙂 Všechny postupně najdete v sekci Kleště a Multitooly. Mimochodem, záruku mají 25 let!

Nabídku nožů budeme postupně doplňovat, ale jestli už teď víte, který byste chtěli, napište si o něj.

Proč nože?

Důvodů, proč zkoušíme i jiná odvětví, je několik. Ten nejsilnější asi napadne každého. Hodinky v době krize lidé přestávají kupovat a já bych rád udržel firmu při životě. Rozšíření nabídky do jiných segmentů je jedna z cest. A dobrý nůž, multitool nebo parátko prostě člověk potřebuje krize nekrize 🙂

Mimo nože jsme zařadili do sortimentu i další novinky:

Fanshop

Drobnou radostí je i Fanshop, kde si můžete objednat signované nářadí, pouzdro a pár dalších drobností. Jde primárně o vaši podporu našim směrem, kdy nám děláte reklamu a za to jsme moc vděční! Protože není lepší reklama, než spokojený zákazník, který o nás mluví ve svém okolí.

A něco většího a hezčího ještě chystáme, tak se máte na co těšit 🙂

Za Helveti.cz – Jiří Štencek

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *