Bulova Computron na turné po zasněženém Rusku!

Pravděpodobně to nevíte, ale kromě práce v Helveti.cz se také věnuji muzice, a to rovnou ve dvou projektech – Abyss Watching Me a Marina. Celý příští měsíc tak budu jezdit po státech bývalého Sovětského svazu s koncerty. Jet v zimě do Ruska – a co si budeme povídat, listopad v Rusku už je víceméně zima – samo o sobě zní jako začátek špatného vtipu, ale co si tam ještě vzít na otestování nějaké hodinky?

Hodinky Bulova s Egorem před odjezdem.

Rozhodli jsme se proto pokračovat v našem seriálu o putovních hodinkách, a vzhledem k tomu, že se jedná o docela dlouhé přejezdy autem – i když já neřídím – tak jsme vybrali hodinky, které jsou k řízení auta přímo vyrobené – Bulova Computron 97C110 Special Edition.

Rozvrh celého turné

Nemohu slíbit, že hodinky zažijí nějaká přírodní pekla – přeci jen se jedná o hudební turné, většinu času tedy budou ve Vanu, v klubu nebo v hotelu, ovšem jedna věc, si myslím, zajímavá bude. Hrajeme totiž docela tvrdou, pro někoho až extrémní muziku, a naše živá vystoupení to dost reflektují. Určitě tedy budou do věcí narážet, budou spolu se mnou skákat do lidí, no, však víte co se na metalových akcích dělá. S koncerty se podíváme do Ruska, Ukrajiny, Běloruska, Lotyšska a Estonska – a hodinky se tam podívají s námi.

Přiznám se, že jsem hodinky na tahu ještě neměl, a můj první poznatek je ten, že trhají chlupy na ruce. Nebudu lhát ani když zmíním, že zlatý design hodinek měl dost velký vliv na to, že jsme je pro tento účel vybrali – však víte, Rusko… Každopádně vás budu postupně informovat o své spokojenosti, a to jak tady na blogu, tak na našem Instagramu a Facebooku.

Po mém návratu budou hodinky putovat dál a zakončí svou cestu dražbou, jejíž výtěžek půjde opět na dobročinné účely.

Bulova Computron - zpět do 70. let

Putovní hodinky Bulova

Pokud se chcete do putování hodinek Bulova zapojit, můžete tak učinit na fóru Chronomag ve vlákně Putovní hodinky Bulova. Celkem si hodinky vyzkouší 20 zájemců.

Turné

Aktualizace 17.11. a pár fotek z Egorova turné pro Rusku.

Egor Erushin

Egor je nejnovějším členem týmu Helveti. Stará se o tvoření vizuálního obsahu, social media a marketing. Kromě Helveti se věnuje svému Youtube kanálu a dvěma hudebním projektům.

Pozn. redakce: Náš celý tým přeje Egorovi úspěšné hudební turné a šťastný návrat do České republiky. Věříme, že si hodinky Bulova pořádně užije a stejně tak ony Egorovu tour po Rusku.

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *