Black Friday 2023: hodinky z Helveti ve slevě

Čtvrtý listopadový pátek je za dveřmi a s ním i možnost koupit parádní dárky pod stromeček se slevou nebo si prostě jen tak udělat radost. Garanti našich značek se pustili do výběru z aktuálních modelů a do zlevňování. Byli štědří – slevy se nakonec týkají více než 300 modelů, které najdete na stránce Black Friday. Ke všem hodinkám z Helveti, i k těm se slevou, navíc rozdáváme dárky a tradičně přidáváme další výhody.

Doufáme, že se trefíme do vkusu každého z vás. Sleva 10 – 50 % se týká hodinek ze všech kategorií – od společenských, až po potápěčské nebo pilotní. Na své si samozřejmě přijdou i dámy, protože dámských modelů je téměř třetina. Další dobrou zprávou je, že většinu černopátečních hodinek můžete mít do druhého dne doma a třeba rovnou dárkově zabalené. V Helveti nemáme rádi omezené nabídky, proto vybraným hodinkám necháme slevu až do vyprodání zásob.

Obsah článku

Výběr TOP modelů od garantů z Helveti

V Helveti má každá značka svého specialistu. Garanti mají o svých značkách největší přehled, dokáží doporučit model na míru a ví, co je trendy. Sestavili pro vás výběr akčních modelů, které by si nenechali ujít ani oni, a už vůbec ne, když jsou teď se slevou. Jaké to jsou? Seřadili jsme je čistě podle abecedy 🙂

Výhody nákupu v Helveti

Slevy nejsou to jediné, proč nás mají zákazníci rádi. Kromě osobní pomoci s výběrem, rychlého dodání, pružné komunikace a dopravy zdarma od 3 000,-, k hodinkám přidáváme i prodlouženou 5letou záruku (od 1 990,-), protože našim značkám věříme. U hodinek najdete i obrázek krabičky.

A jako třešničku na dortu celý nákup v e-shopu Helveti.cz završí dárek podle vašeho výběru – podle hodnoty nákupu k hodinkám dostanete například kapesní nůž, cestovní pouzdro na hodinky, nebo designové nástěnné / stolní hodiny a další.

Slevy se sice nedají sčítat, ale máme připravené výhody i pro záchranáře, hasiče, policisty, vojáky a veterány. Více v článku: Sleva 10 % na Helveti.cz pro IZS, Městskou policii a Armádu ČR

V sezóně máme otevřeno celý víkend

Před Vánoci je těch, kteří potřebují poradit s výběrem, nebo si hodinky chtějí prohlédnout naživo, mnohem víc. Proto tradičně prodlužujeme otevírací dobu prodejny, a to v pátek až do večera a přidáváme i neděli. Výhodou je třeba i to, že vám tu rovnou zkrátíme kovový náramek u hodinek přesně na míru (což umíme i při zasílání z e-shopu), nebo vám názorně ukážeme jejich ovládání.


Vánoční otevírací doba prodejny od neděle 19.11.:
Pondělí – pátek: 9:00 – 19:00
Sobota – neděle: 10:00 – 15:00

Teď už si stačí jenom vybrat. Ale jak?

Velké množství modelů detailně fotíme, takže si vybrané hodinky, nebo podobný model, můžete prohlédnout i jinak, než na produktových fotkách. Chybí-li u vámi vybraného modelu fotka, napište nám na info@helveti.cz, hodinky rádi vyfotíme.

Tady jsou odpovědi na nejzásadnější otázky při výběru hodinek:

Sháníte-li dárek pro někoho kdo je vám milý, ve výběru vám pomůžou další tipy:

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *