Slavnostní otevření nové prodejny Helveti

Symbolické přestřižení pásky si nikdo nenechal ujít

Přátelské prostředí a nálada, nádech luxusu a tikot hodinek. Takovou atmosféru mělo slavnostní otevření nové prodejny Helveti v pražských Holešovicích

Po nemalém úsilí a pár překážkách, zato s neutuchajícím nadšením jsme v Helveti slavnostně potvrdili uskutečnění velkého snu. I když nás v týmu místy opouštěl optimismus, nevzdali jsme se. A o to větší radost máme z nově otevřené prodejny hodinek v Holešovicích – ráje pro všechny, kdo si rádi připustí čas k tělu. Jak si akci hosté užili, se dozvíte v dnešním článku.

Přivítali jsme téměř 60 hostů

Slavnostní otevření je vždy velkou událostí, jejíž úspěch závisí na dobré přípravě a organizaci, ale hlavně na společnosti, která se na akci sejde. My jsme měli to štěstí, že nás svou přítomností v tak výjimečný den poctily samé usměvavé a dobře naladěné tváře.

Po srdečném uvítání téměř 60 hostů z řad nejvěrnějších zákazníků, obchodních partnerů, externích kolegů, členů našeho týmu a jejich doprovodu, byl ten pravý čas na krátké představení prodejny. Zpravidla bývá zvykem, že se při výjimečných událostech ujímá hlavního slova kapitán lodi. Ani u nás tomu nebylo jinak, proto uvedení celého večera připadlo na zakladatele Helveti.cz Jiřího Štencka.

Majitel Helveti Jiří Štencek v proslovu představil firmu i historii místa nové prodejny.

Ve své řeči s humorem sobě vlastním shrnul peripetie provázející otevření prodejny a zajímavosti samotného místa, na kterém se prodejna nachází. Velký dík zazněl těm, kteří pomohli Helveti na cestě za úspěchem. Zvláštní dík tedy směřoval nejen k samotným zákazníkům a obchodním partnerům, ale také k rodinám a blízkým všech kolegů, kteří museli v posledních pracovně náročných měsících projevit velkou dávku trpělivosti. 

Zábava se točila – jak jinak, než kolem hodinek

Ačkoliv se v Helveti snažíme držet krok s nejnovějšími trendy, nepodceňujeme kouzlo historie a tradic. Proto jsme nezapomněli ani na symbolické stříhání stuhy, kterým jsme nejen pokřtili prodejnu, ale také odstartovali večer plný zábavy. 

Házeli jste někdy hodinkami?

Casia ze soutěže

Pro všechny přítomné a hravé hosty jsme si připravili napínavou soutěž Hod s GShockama. Ta měla ukázat nejšikovnějšího účastníka, který v rámci 3 pokusů dokáže hodit hodinkami tak, aby přistály na displeji. Úkol se to zdál být poměrně snadný, avšak proveditelnost značně ztěžoval pryžový řemínek, díky němuž hodinky neposlušně odskakovaly na všechny strany.

Výherce 🏅 si nerozbitná Casia odnesl za úžasný výkon 2 přistání na ciferníku. Gratulujeme!

Hosté byli zvědaví na to nej, co v Helveti nabízíme

Dalším zajímavým bodem večera byla hodinářská akademie. V útulném VIP koutku prodejny, jinak určeného pro individuální konzultace se zákazníky, měli naši hosté možnost vyzkoušet si a důkladně prohlédnout čtvery top hodinky, které v Helveti nabízíme. Součástí byla samozřejmě možnost se o nich cokoliv dozvědět, stejně tak o veškerých prostorách prodejny (včetně zázemí v podobě skladu a expedice).

Aby nikdo neodešel s prázdnou

Večer jsme zakončili losováním tomboly, která nabízela malá i velká překvapení pro většinu hostů. A protože hlavní myšlenkou Helveti je rozdávat radost, nemohli jsme připustit, aby někdo odcházel smutný. Rozloučili jsme se tedy s každým hostem malou pozorností v podobě dárkové tašky.

Večer jsme zakončili tombolou – vyhrál skoro každý😉

Jak jsme ladili podobu prodejny na míru hodinkám

Čisté linie, dostatek prostoru pro vitríny, vhodné osvětlení a možnost si hodinky nerušeně prohlédnout a vyzkoušet. Právě tak by se dala charakterizovat motivace pro podobu nově otevřené prodejny hodinek v Holešovicích. Při určování jejího vzhledu jsme kladli důraz především na to, abychom vytvořili přátelské a příjemné prostředí. Rádi bychom totiž, abyste z Helveti odcházeli s hodinkami, nebo alespoň vybaveni nějakou zajímavostí a dobrým dojmem v případě, že si žádné nevyberete.

V nových prostorách je dost místa pro hodinky i zákazníky.

Vzdušný a moderní vzhled prodejny jsme se pokusili sladit tak, aby vzniklo příjemné zázemí nejen pro naše kolegy, ale hlavně pro zákazníky. Pro ještě lepší zážitek z nákupu jsme do prodejny začlenili koutek, který vám usnadní soustředění a umožní soukromé konzultace při výběru hodinek

Ještě jedno poděkování závěrem

Ke každé oslavě neodmyslitelně patří nejen skvělá společnost a příjemné prostředí, ale také dobré jídlo a pití. Obrovské díky proto patří cateringové agentuře foodin.cz, která se o nás i naše hosty postarala s maximální péčí a profesionalitou. Velký vděk bychom rádi vyjádřili i našim dodavatelům, kteří pro naše hosty poskytli krásné dárky a podíleli se tak na realizaci slavnostní události.

Kde novou prodejnu hodinek Helveti najdete?

Nová prodejna hodinek Helveti v pražských Holešovicích s prodejní plochou 120 m2, kde najdete více než 30 hodinářských značek pohromadě, je nově otevřena na adrese Dukelských hrdinů 3, Praha-Holešovice, 170 00. Vydáte-li se MHD, pak přímo proti prodejně najdete zastávku tramvaje Nábřeží Kapitána Jaroše, a z metra Vltavská je to k nám pěšky 13 minut. Motoristé mohou využít fialové, nebo oranžové zóny v blízkosti prodejny.

Máme otevřeno Po-Čt: 9 – 18, v pátek 9 – 16. Hodinky vám na místě upravíme, nebo zajistíme gravírování. Záruční a pozáruční servis je samozřejmostí. My i všechny hodinky se na vás těší🙂

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *