MeisterSinger Yaara plná šarmu!

MeisterSinger si pro letošní podzim přichystal pár novinek. Jednou z nich je také modelová řada Yaara, která se však od běžné tvorby tohoto německého výrobce jednoručkových hodinek nemůže lišit více. V porovnání s dosavadními kolekcemi vyčnívá Yaara několika zásadními faktory. Co je na ní tak mimořádného?

Obsah recenze

Velká očekávání

Sama značka MeisterSinger označuje svou novou kolekci Yaara za jednu z nejdůležitějších novinek letošního roku. Proč? Jedná se totiž o první modelovou řadu jednoruček, která je do posledního detailu věnovaná ženám.

Už od prvních návrhů se vývoj této kolekce řídil potřebami a očekáváním žen, které se nespokojí s průměrnými hodinkami. MeisterSinger si proto stanovil ty nejvyšší nároky na pohodlí, šarm, charakter, vyváženost a maximální krásu – a spokojil se s výsledkem až tehdy, když byl každý detail bezchybně realizován a dotažen k dokonalosti.

Více o značce MeisterSinger jsme se zmínili v tomto článku.

Design ale i pohodlí

Není žádným tajemstvím, že dámy jsou v mnoha ohledech náročnějším publikem, než muži. A to se samozřejmě netýká pouze designu, ale i použitých materiálů a celkové souhry vzhledu s pohodlím. Ženy zkrátka nechtějí volit mezi krásou a komfortem. Právě proto byly hodinky Yaara navrženy tak, aby splňovaly ty nejpřísnější nároky jak na design, tak na pocit z nošení.

Ladný ergonomický tvar pouzdra o průměru pouhých 36 mm a výšce 9 mm spolu s integrovaným ocelovým náramkem tvoří dokonalý celek. Yaara jsou bezpochyby hodinky, které skvěle padnou na drobná dámská zápěstí a nebudou vypadat nepatřičně rušivě ani robustně.

Elegance a šarm – vždy a všude

Pouzdro modelů Yaara je vyrobeno z prvotřídní nerezové oceli – a to hned ve dvou barevných variantách! Ocelové zpracování dokonale splňuje požadavky na jednoduchou eleganci. Ta je vhodná pro běžné každodenní nošení, zatímco bicolor provedení v sobě propojuje ocelové prvky a nádech luxusu díky zlacení, čímž se dokonale hodí pro mimořádné společenské události.

Dvouciferné, ručně aplikované číslice ve zlaté nebo stříbrné barvě, a štíhlá stříbrná či zlatá ručka dodávají hodinkám mimořádný lesk. Decentní a jemně navržené minutové indexy, umístěné po obvodu číselníku ustupují na hodinkách Yaaara do pozadí, díky čemuž se zvyšuje jejich přehlednost a čitelnost.

Nádech moderna

O samotném designu hodinek Yaara toho bylo řečeno již dost, nicméně stále zbývá zmínit hlavní vizuální faktor, který mnohdy při výběru hodinek hraje jednu z hlavních rolí- barvy číselníku.

Značka MeisterSinger představila svou novou kolekci Yaara hned v pěti barevných kombinacích číselníku. Elegantní antracitový a jemně krémový číselník najdeme výhradně u modelů s provedením pouzdra bicolor.

Hodinky s pouzdrem a řemínkem v ocelové barvě jsou pak dostupné s číselníky ve třech nadčasových odstínech: mátovém, lososovém a ledově modrém, který taktéž můžete mít i se zlatostříbrným tělem hodinek.

Nejen švýcarská kvalita

Abychom se nezabývali pouze vizuální stránkou, je vhodné zmínit také pár specifik. Zásadní informací je pohon. Tady MeisterSinger vsadil na léty osvědčenou švýcarskou kvalitu. Modely Yaara jsou poháněny švýcarským automatickým strojkem Sellita SW300 s rezervou chodu až 42 hodin

Další dobrým rozhodnutím při návrhu této kolekce byla volba kvalitního safírového sklíčka, které je vysoce odolné proti poškrábání a jinému mechanickému poškození, a to jistě není zanedbatelné plus. Voděodolnost modelů pak činí 50 m. Zvládnou tedy běžný kontakt s vodou například při mytí rukou nebo dešti, což se zdá být pro společenské hodinky dostačující.

Konečný dojem

MeisterSinger prokázal určitou míru odvahy a přišel s novinkou cílenou na vytříbený vkus a šarm něžného pohlaví. Výsledkem je unikátní kolekce, která rozhodně stojí za pozornost a troufám si tvrdit, že si ji také získá. Elegantní, nekomplikovaný a přesto ani v nejmenším nudný design spolu s kvalitními materiály činí z modelů Yaara dokonalý doplněk.

Bonusem navíc je pak plná zadní strana pouzdra, bez zbytečných nápisů a reliéfů (ty jsou vyvedeny velmi nenápadně po obvodu), což doslova vybízí k možnosti opatřit hodinky osobním věnováním. Díky gravírování tak může být každá Yaara skutečně unikátním a osobitým šperkem.

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *