Kosovo: fotky z cesty

landkarte-balkan Michal Voska už se z Kosova (i s hodinkami) vrátil a stačil nám poslat nějaké fotky z cesty a krátký popis, co všechno stihli navštívit a vidět.

Na fotkách najdete zdevastované domy v Srebrenici, hroby po genocidě (Potočari), mešitu kde byla řada masakrů a čistek, moře v Drači (Albánie), památník partyzánů v Mitrovici, rozstřílenou televizi a ministerstvo v Bělehradě, lesy po okolí Srebrenice v Bosně (ty s ovcemi v pozadí). Celou cestu si můžete prohlédnout na přiložené mapě, kde jsou jednotlivé zastávky vyznačeny.

Co se týče hodinek, tak ty si velmi pochvaloval a údajně je nešetřil, což je dobře.

Na jeho detailní článek o této výpravě se už moc těšíme. Jeho součástí by měla být i recenze jeho hodinek Traser P6600 Red Combat.

Testované hodinky budeme prodávat za sníženou cenu (podle stavu hodinek). Už máme prvního zájemce, ale můžete se případně hlásit i další, kdyby si to první z řady rozmyslel. Jde o typ Traser P6600 Red Combat.

Dále máme i jiné bazarové modely z testování. Více najdete na http://www.nosime-hodinky.cz/bazar/.

Kdo je Michal Voska

michal-voska Michal je zástupcem šéfredaktora elektronického magazínu ArmádníNoviny.cz.

Je to nadšený novinář, který se specializuje na armádní prostředí. Snaží se o zachycení poměrů v pro nás hodně odlehlých částech světa, o kterých se dozvídáme pouze z médií. A právě jeho komentáře a články potvrzují časté domněnky, že situace může být trošku jiná, než nám ji prezentují masmédia.

I z této cesty se můžeme těšit na několik článků o aktuální situaci v Kosovu a přilehlých oblastech.

Testování hodinek přináší HodinkyTraser.cz

Nejen právě testované hodinky Traser Red Combat si můžete koupit na eshopu HodinkyTraser.cz. Specializujeme se na armádní hodinky.

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

2 komentáře u “Kosovo: fotky z cesty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *