Jak probíhala výstava hodinek na Výstavišti

Podruhé jsme za svou existenci vystavovali na pražském Výstavišti a tentokrát už sami za Helveti.cz. Prezentovali jsme průřez našich značek. Z důvodu menšího prostoru jsme vybrali: Wenger, Traser, Seiko, Certina, Citizen, Victorinox, Swiss Military Hanowa, Epos a Davosu.

Seiko a Citizen táhne!

Největší zájem byl o hodinky Seiko a pozornost si získávaly nejtenčí hodinky na světě se solárním napájením Eco Drive – Citizen One.

Protože jsme očekávali několik milovníku Seiko hodinek, dali jsme si s výběrem kolekce na výstavu záležet. Nechyběly tak želvy, samuraje, Seiko 5 a další. U Citizenu je Eco-Drive zkrátka jistota a když jsme získali také perlu v podobě Citizen One, bylo jasno. U Victorinoxu byl zájem především o Victorinox INOX, Wenger tradičně bodoval se svými Sea Force, prezentovali jsme i putovní Davosa hodinky a Traser fascinoval všechny návštěvníky svým Trigalightem. Snad byla naše kolekce pro návštěvníky zajímavá.

Milá setkání

Bylo velmi příjemné potkat několik členů fóra Chronomag a také několik našich věrných zákazníků. Stejně tak nám bylo ctí mít stánek vedle znalce hodinek – pana Siroty (vydavatel časopisu Hodinky & šperky), který nás zásoboval zajímavostmi a nestydím se přiznat, že nás mnohému přiučil.

Děkujeme všem zá návštěvu, pořadatelům za organizaci a třeba zase příští rok.

Na výstavě jsme soutěžili

Na výstavě se stánek Helveti také částečně proměnil v soutěžní místo. Pro návštěvníky, kteří se u nás zastavili, jsme si připravili jednoduchou soutěžní otázku, za kterou, při správné odpovědi, mohli vyhrát hned několik krásných cen. Otázka zněla, co v překladu znamená slovo Helvéti, od kterého je odvozen i název naší společnosti. Soutěžilo se o batoh značky Swiss Military Hanowa, čepice Wenger a Traser a švýcarský nůž Victorinox Waiter. I přesto, že většina soutěžících odpověděla na otázku správně, mohli zvítězit jen čtyři. Chtěli bychom tedy i touto cestou pogratulovat paní Matějovské, panu Peckovi, panu Podlouckému a panu Koskubovi. Velmi jsme ocenili i to, že si výherci přicházeli pro ceny osobně, a tak bylo uzavření soutěže o to příjemnější.

Výherci soutěže si přišli pro výhry

Fotogalerie z výstavy

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *