Automatické hodinky Epos za správnou odpověď

soutez-helveti-eposA máme tu poslední letošní soutěž. Vyhrát v ní můžete sportovní automatické hodinky od naší nejnovější značky – Eposu. Švýcarská značka Epos si zakládá na ruční výrobě a její nabídka sice nečítá stovky modelů hodinek, zato si v ní přijdou na své obdivovatelé méně obvyklých hodinářských komplikací a vyšší hodinařiny. Model, o který soutěžíme, jsou potápěčské hodinky Epos Sportive 3413.131.20.15.30 v hodnotě 21 980 Kč.

Hodinky pohání automatický strojek ETA 2824 s rezervou chodu až 40 hodin a funkcí hacking, kdy se při nastavování času zastaví vteřinová ručička. Pouzdro i řemínek hodinek jsou kovové, na ciferníku najdete ukazatel data a na ručičkách a indexech hodinek luminiscenci. Vodotěsnost 20 ATM z nich činí hodinky vhodné i na plavání, potápění a další vodní sporty. Samozřejmostí je safírové sklo a jednosměrně otočná luneta. Díky průměru pouzdra 41 mm budou vypadat dobře i na drobnějším pánském zápěstí.

Jak hodinky vyhrát?

Tipněte si správnou odpověď na soutěžní otázku a počet soutěžících a hodinky Epos Sportive můžou být třeba právě vaše. Výherce opět vyhlásíme na našem blogu a sociálních sítích 20. 12. 2016. Hodně štěstí!

SOUTĚŽIT

Výherce soutěže o hodinky Triwa

Nový majitel hodinek Triwa TW-NEAC109-CL010313 v ceně 6200 Kč nám poslal fotku z oslav výhry. Pozval svou přítelkyni na sushi a toto je fotka pro nás. My za ni děkujeme a ještě jednou gratulujeme k výhře!

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní se štítky , a jeho autorem je Jiří Štencek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.
Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *