Jak vybrat hodinky pro 3 muže ve středním věku středo/věku?

Kdo jste fanoušci podcastu Středo/věk, možná jste to už slyšeli. A kdo ne, ten se to dozví dnes. Vybíral jsem hodinky pro 3 muže ze Středo/věku. Těmi jsou: Petr Mára, Martin Vymětal a Honza Dobrovský. Proč? Protože ten podcast mám strašně rád. Protože měl Martin Vymětal narozeniny. Protože se o hodinkách často baví a dokonce někteří nepřímo vyslovili o konkrétní hodinky přání. A protože rád dělám lidem radost.

Teď vám pokusím objasnit, jak jsem nad výběrem přemýšlel a jak byste mohli v podobné situaci postupovat i vy. Ještě předtím ale krátké okénko pro ty, kteří vůbec netuší, co je to za podcast ten středo/věk a kdo jsou jednotliví pánové.

O čem je podcast Středo/věk?

Nejlépe odpoví úvodní hláška: Středo/věk – podcast, který je bez hostů, plný úvah, zamyšlení a možná špetkou sebereflexe? “Moderovaný” třemi muži takřka ve středním věku nebo snad ze středověku? Tohle je Středo/věk, který vám přináší Petr Mára, Martin Vymětal a Honza Dobrovský.

Petr Mára – je influencer, podcaster, youtuber a technologický evangelista, který se zaměřuje hlavně na technologické novinky, biohacking a zdraví a produkty firmy Apple. Kromě toho radí firmám a podnikatelům s využíváním technologií, efektivitou a produktivitou.

Martin Vymětal – spolumajitel marketingové agentury Boomerang, člověk s medovým hlasem, milovník zmrzliny, dobrého jídla a treků (např. PCT).

Jan Dobrovský – marketing a akvizice pro HBO – Člověk uvádějící věci na pravou míru. Často utlačovaný průbojnějším Petrem nebo Martinem, ale jakmile promluví, má to hlavu a patu. Milovník filmů sledovaných v posteli z telefonu a stavitel LEGA.

Jak jsem hodinky vybíral?

Podcast Středo/věk poslouchám od prvního dílu, což je už 4 roky a i díky tomu jsem nabyl falešného dojmu, že ty kluky tak trochu znám. A to je hned první tip při vybírání hodinek. Znáte-li dobře obdarovaného, můžete lépe trefit něco, co se mu bude líbit.

Jak se správně zamýšlet nad tím, když někomu vybíráte hodinky?

Zkuste se vcítit.. zkuste se zamyslet, co má člověk rád.. zkuste si vzpomenout, jestli vám dotyčný nějaké hodinky neukazoval. My chlapi velmi často dost výrazně dáváme najevo, co se nám líbí a i z nedosažitelných cílů se dá poznat, co máme rádi.

Jan Dobrovský

Casio G-Shock DW-5600TL-7ER – aby se i Honza trošku odvázal, ale zase ne moc 🙂 Tyhle hodinky to perfektně splní a designem je to i hodně blízko k NASA modelu, což by mohl ocenit.

Honza Dobrovský má rád modely letadel, kosmických plavidel a NASA i SpaceX několikrát v podcastu zmiňoval. Od toho už šla linka k modelu Casio GShock ve spolupráci s Nasa. Jsou to jednoduché hodinky, které dobře sedí i na užší ruku. Trošku provokují svou barvou pod různým úhlem světla, ale zároveň jsou i konzervativní.

Petr Mára

Casio Collection Vintage CA-500WE-1AEF – protože Petr vždycky chtěl hodinky s kalkulačkou (zaznělo v jednom z dílů) a sny se mají plnit. 

S Petrem Márou to bylo velmi jednoduché. Petr miluje auta, technologie a kvalitní hodinky (Rolex, Tudor atd). V jednom díle zmínil, že si vždycky přál hodinky s kalkulačkou a nikdy je neměl. Kdybych nechtěl plnit tohle exaktní přání, zvolil bych hodinky podobného stylu, které už nosí.

Martin Vymětal

Casio G-Shock GMA-S2100BS-7AER – protože ty rád provokuješ, protože je to Casioak (ala Royal Oak), hodně barevné a mohlo by tě to bavit.

Martin několikrát v podcastu říkal, že má zálusk na hodinky Royal Oak, Omega Speedmaster se Snoopym a je o něm známo, že rád provokuje lidi tím, co nosí. A tyhle hodinky se Royal Oak aspoň trošku podobají (proto ta přezdívka od fanoušků), barvami doslova prýští a mohly by dobře sloužit jako takové letní hodinky, které vzbudí pozornost a konverzaci.

Nemáte odvahu koupit hodinky na slepo?

Nebojte se, i pro vás máme řešení. Na všechny hodinky u nás zakoupené máte 90 dní na rozhodnutí, jestli si je necháte nebo ne. Takže když byste se obdarovanému netrefili do vkusu, není problém nám je vrátit nebo je vyměnit. Ale když si s výběrem dáte práce, garantuji vám, že úspěch bude zaručen!

Drazí mudrci z Wishe, doufám, že vám hodinky udělaly radost! A vás milí čtenáři, zvu na poslouchání našeho podcastu, kde možná jeden ze zmiňovaných velikánů brzy vystoupí 🙂

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *