Přispěli jste s námi na pomoc po tornádu

Zapojili jsme se do pomoci Moravě a dalším oblastem po ničivém tornádu. Oslovili jsme vás na našem Facebooku Hodinky Helveti.cz a nabídli troje hodinky do dražby. Společně s naším distributorem Goldtime a.s. jsme do dražby vložili 1 dámské a 2 pánské hodinky značky Citizen v celkové hodnotě 26.500 Kč a doufali jsme, že budeme moci přispět alespoň touto částkou. Přečtěte si, jak dražba nakonec dopadla.

Přispěli jste 3násobek vložené hodnoty

Rychlost a výše výtěžku ale naprosto předčily naše očekávání! Za pouhých 48 hodin se vaše příhozy vyšplhaly na trojnásobných 84.666 Kč. Moc vám děkujeme a pevně doufáme, že částka v takto symbolické výši co nejdříve pomůže nastartovat život a kulturu ve všech tornádem poničených oblastech.

Výtěžek už je v Červeném kříži

Výtěžek dražby v plné výši jsme zaslali na účet Českého červeného kříže, který poskytuje okamžitou i následnou pomoc postiženým na Moravě i v dalších oblastech a k tomu podporuje složky IZS. 

Nestihli jste dražbu a chcete také přispět na likvidaci škod po tornádu? Na webu Červeného kříže najdete hned několik forem příspěvku do sbírky: https://www.cervenykriz.eu/aktuality/cervnove-tornado-v-cr.

Vážíme si vaší pomoci

Vydražitelé hodinek (Citizen Classic Sapphire, Citizen Promaster Sky Radio Controlled Titanium a Citizen Promaster Diver) mají opravdu velké srdce. Nechceme, aby se na jejich pomoc jen tak zapomnělo, a proto opatříme dýnko hodinek památnou gravurou.

Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *