Krásné Vánoce a šťastný nový rok 2024

Milí přátelé,

Vánoce jsou časem radosti, lásky a štěstí, a proto bychom vám z Helveti rádi k vánočním svátkům a do nového roku popřáli tematicky, jak plyne z našeho (doufáme že společného) zájmu o hodinky a vše kolem nich 🙂🎄…


Přejeme vám hodiny štěstí, které nikdy nezastavíte. Ať váš čas běží pomalu, když si užíváte krásné chvíle s rodinou a přáteli, a rychle, když jste ponořeni do světa vášně pro hodinky.

Ať vám nový rok přinese hodiny inspirace a nových objevů nejen ve světě hodinek. Možná se stanete sběratelem nových kousků nebo se naučíte o hodinkách něco nového a fascinujícího. Zkrátka ať vše klape neúnavně a přesně, jako chronografy.

Ať vám zážitky s hodinkami z Helveti přinesou radost a smích, ať už to bude při brouzdání na hodinkářských fórech nebo třeba na našem blogu. Objevujte historii značek, sledujte fascinující rozvoj technologií nebo jen v klidu sledujte čas na vašich oblíbených časomírách a naplňujte jej tím, po čem nejvíc toužíte.

Přejeme vám šťastný nový rok 2024, který nechť je plný zdraví, štěstí, dobrodružství, splněných snů a hlavně hodinek!

🎄 Krásné Vánoce, Váš tým Helveti 🎄


Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní a jeho autorem je Redakce Helveti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.
Rádi čtete naše články? Navštivte náš e-shop nebo se přihlašte do newsletteru.
Přihlaste se k odběru novinek a článků:

Komentáře

Zaujal vás článek? Chcete nás pochválit nebo nám naopak něco vytknout? Budeme moc rádi za váš komentář. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *